O nama

  • U SUBOTU 16.12.2017 I PONEDELJAK 18.12.2017. RADNJA NECE RADITI ZBOG POPISA. HVALA NA RAZUMEVANJU.

Dobrodošli na internet prezentaciju TPD Vrlanac Komerc doo.

Postojimo na domaćem tržištu od 2000. godine i već od samog početka smo sebi postavili cilj da budemo fer posrednik između naših dobavljača i kupaca.
Svakom kupcu pristupamo na isti način i sa velikim uvažavanjem bilo da se radi o kupcima u našim maloprodajnim objektima ili kupcima na veliko.
Ukoliko je kupac neupućen u proizvode koji se koriste pri instalacijama vodovoda i grejanja, uvek smo raspoloženi da im damo najbolji mogući savet, u skladu sa njihovim potrebama i mogućnostima.
Takođe ukoliko naš personal nije dovoljno upućen u određene oblasti koje se tiču instalacija, rado ćemo na Vaš zahtev konsultovati iskusne majstore, proizvođače ili inženjere kako bi kvalitetno odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice.
Naravno konsultacije i saveti su potpuno besplatni i neobavezujući.

Pored maloprodaje bavimo se i uvozom proizvoda koji se koriste u instalacijama centralnog grejanja  i vodovoda, poput različitih tipova cevi, kotlova, fitinga i sl. Svojim kupcima na veliko nudimo cene sa kojima će biti konkurentni na tržištu. Stalno proširujemo ponudu, tako da kod nas možete naći proizvode za svačiji džep, pritom vodeći računa da čak i najjeftiniji proizvodi u našoj ponudi zadrže određeni nivo kvaliteta.

Najveće priznanje za naš trud je činjenica da imamo veliki broj kupaca koji su sa nama od samog početka i sa kojima smo uspostavili ne samo poslovne već i prijateljske odnose.

Kako bi na što bolji način odgovorili na potrebe naših kupaca uveli smo i opciju
ONLINE PODRŠKA/CHAT gde ćete na direktnoj vezi sa operaterom dobiti detaljnije informacije o proizvodima koji Vas interesuju, takođe nas možete kontaktirati na 035/323-582 063/ 240-207 ili na e-mail vrlanackom@hotmail.com